Bella Speranza ønsker...

Bella Speranza er opstået på baggrund af en idé af Charlotte Khader og Sorella Englund ud fra et fælles ønske om at give al det skønne ved dans, fantasi, kreativitet og kunst videre til børn og unge, som dagligt lever med kronisk sygdom.


Fra ideen blev støbt, er Bella Speranza udviklet med stor hjælp fra mange frivillige hænder og hjerter, som alle bidrager til at gøre Bella Speranza til et spændende tilbud, drevet af ønsket om og lysten til at give børn og unge nogle helt unikke oplevelser, som kan få mod, vilje, fantasi og styrke til at slå rødder i hver enkelt krop og hjerte.

 

Bella Speranza håber...

At dans, fantasi, kreativitet og kunsten kan give børnene og de unge mulighed for at opleve et univers, som er fyldt med kraft, energi, glæde og fællesskab. At skabe et univers, hvor alle kan flyve frit, uanset hvilke forhindringer de ellers har oplevet. Her er plads til alle, hvor selv de mindste bevægelser kan fortælle store historier. En eventyrlig rejse med store sanseoplevelser, musik, dans, leg og bevægelse.